Cégünkről

Cégünk 2009 évtől kezdődően foglakozik ingatlanok közvetítésével. Először egy országos hálózattal rendelkező franchise rendszerben működő irodánál tevékenykedtem. Ezen idő alatt rengeteg dolgot tanultam az ingatlanközvetítésről, nagyon sok jó ötletet kaptam a közvetítői munka hatékony végzéséhez és láttam olyan dolgokat is amelyek nem nyerték el tetszésemet. A munkám során tapasztalt élmények hatására döntöttem el, hogy szeretnék egy ingatlanközvetítő céget létrehozni melyben felhasználhatom megszerzett tapasztalatimat, hasznát vehetem időközben megszerzett ingatlanközvetitői végzettségemnek .

Célom hogy reális díjakkal, teljes körű, gyors, rugalmas ügyintézéssel új szolgáltatóként, megelégedett ügyfeleket tudjak felsorakoztatni.

Adatállományunk Esztergomban és vonzáskörzetében található eladó és kiadó ingatlanokat tartalmazza. Folyamatosan bővülő, naprakész ingatlankínálatunkból kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt.

Ha a fenti pár sor alapján bemutatkozásunk elnyerte tetszését, forduljon hozzánk bizalommal és reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük.

Üdvözlettel:
Fehér Klára